Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оргкомітет по відзначенню Дня працівника соціальної сфери

Дата: 30.10.2017 16:18
Кількість переглядів: 494

Фото без описуЩороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Сьогодні, 30 жовтня під керівництвом заступника голови райдержадміністрації В.Пендилюка відбулось засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в Волочиському районі заходів з відзначення Дня працівника соціальної сфери.

Участь в засіданні взяли керівники соціальних служб району, окремі начальники управлінь та відділів райдержадміністрації.

Наприкінці цього тижня ми будемо відзначати День працівника соціальної сфери, які безперечно заслуговують на увагу з боку влади за свою нелегку щоденну працю, а тому буде доречно організувати свято, яке стане для них подарунком та відпочинком”, - зазначив Віталій Володимирович, розпочинаючи засідання.

Під час наради обговорено План виконання заходів та прийнято ряд відповідних рішень.

Так, було погоджено час і місце проведення заходів. Вирішено провести міськрайонні заходи приурочені Дню працівника соціальної сфери - 3 листопада (п’ятниця) о 14:00 год. в ЦКД «Гармонія». Окрім цього, планується відзначити кращих працівників галузі спільними грамотами та цінними подарунками.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора