Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 13.02.2019 14:16
Кількість переглядів: 724

Фото без описуСьогодні, 13 лютого під керівництвом голови райдержадміністрації В. Сергійчука відбулось розширене засідання колегії районної державної адміністрації.

На порядку денному перебувало два питання, а саме:

1. Про роботу райдержадміністрації по забезпеченню соціально-економічно-го розвитку району за 2018 рік

2. Про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування протягом 2018 року.

Фото без описуУ засіданні взяли участь члени колегії, сільські голови, заступники голів ОТГ, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники агроформувань, підприємств, установ, організацій району.

У рамках проведення  зібрання про роботу райдержадміністрації по забезпеченню соціально-економічного розвитку району за 2018 рік проінформував перший заступник голови адміністрації О.Карун.

Фото без описуПо наступному питанню про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування протягом 2018 року було заслухано керівника апарату адміністрації О.Нагодзину.

Під час колегії Володимир Миколайович проаналізував проведену роботу та надав відповідні доручення.  По всіх питаннях, що були розглянуті на засіданні, прийнято відповідні розпорядження.

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора