Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення

Дата: 26.10.2018 16:11
Кількість переглядів: 1079

Фото без опису26 жовтня 2018 року під керівництвом голови райдержадміністрації Сергійчука В.М. відбулося чергове засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення. Було заслухано 19  керівників підприємств та фізичних осіб-підприємців. Володимир Миколайович підвів підсумки  економічної діяльності  підприємств району  в частині оплати праці найманих працівників за  вісім  місяців поточного року.

Роботодавцям було наголошено на необхідність недопущення виплати заробітної плати найманим працівникам нижче мінімального розміру, встановленого законодавством.

Середня заробітна плата за вересень 2018 року склала 6511 гривень, що на 380 гривень більше порівняно до показника серпня 2018 року.

Голова райдержадміністрації зауважив, що спостерігається позитивна динаміка росту заробітної плати, відмічено значну різницю в оплаті праці на різних підприємствах аграрного сектору, адже коли на одному з підприємств середня заробітна плата складає трохи більше 4000 гривень, то на іншому - майже 10000 .

Рекомендовано активізувати роботу по обстеженню підприємств району з метою попередження та недопущення використання праці найманих працівників без належної реєстрації трудових відносин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора