Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Здійснено ряд заходів з підготовки до призову громадян району на строкову військову службу восени 2018 року

Дата: 01.10.2018 16:07
Кількість переглядів: 709

Фото без описуПід керівництвом голови адміністрації В.Сергійчука проведено нараду щодо здійснення підготовчих заходів до чергового призову громадян Волочиського району на строкову службу восени 2018 року.

Районний військовий комісар В.Романов довів до відома присутніх, що проведено ряд заходів по підготовці до призову громадян району на строкову військову службу, а саме:

  • уточнено та відпрацьовано списки громадян району, які підлягають призову на строкову військову службу. До зведеного списку включено 384 призовника – жителя Волочиського району;
  • проведено інструкторсько-методичне заняття з членами районної медичної комісії щодо якісного проведення медичного огляду призовників;
  • здійснено оповіщення 216 призовників, які у визначені дні прибули на засідання медичної комісії військового комісаріату.

Підвівши підсумки наради голова райдержадміністрації В.Сергійчук надав ряд доручень та рекомендував забезпечити оповіщення і явку призовників на призовні дільниці відповідно до графіку проведення призову.

Також необхідно вжити заходів щодо підвищення рівня військово-патріотичного виховання молоді, забезпечити при призові ретельний медичний огляд, покращити якість лікувально-оздоровчої роботи, - зауважив Володимир Миколайович.

Рекомендовано створити мобільні групи, до складу яких включити працівників поліції, районного військового комісаріату з метою розшуку, затримання та доставку до районного військового комісаріату громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора