Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч-консультація з питань захисту прав споживачів

Дата: 11.07.2017 16:03
Кількість переглядів: 478

Фото без описуУ вівторок, 11 липня 2017 року, управлінням захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено виїзну зустріч-консультацію на базі Волочиської райдержадміністрації із споживачами товарів і послуг та з суб’єктами господарювання, які реалізують товари та надають послуги споживачам.


Окрім суб’єктів господарювання та споживачів у заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації О. Карун, представники підприємств, установ, організацій, управління Держпродспоживслужби у Волочиському районі, структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчого апарату районної та міської ради.

Зустріч-консультацію провели  головні спеціалісти управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Л. Бухта і Т. Левкун.

Фото без описуВ ході заходу вони детально зупинились на питаннях необхідності дотримання чинного законодавства суб’єктами господарювання та відповідальності за порушення вимог закону «Про захист прав споживачів», звернули увагу на культуру поведінки продавців у магазинах по відношенню до виконання своїх обов’язків та поведінки із покупцями, а також надали ґрунтовну інформацію про товари, які підлягають і не підлягають обміну, особливості дотримання та найпоширеніші порушення правил торгівлі, штрафні санкції та обов’язкову наявність документів, які засвідчують якість та безпеку товарів. Окремо відмітили, що мораторій на проведення перевірок не стосується діяльності їхньої установи.

Присутні отримали вичерпні та компетентні відповіді на всі хвилюючі питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора