Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначено кращих фахівців галузі фізичної культури та спорту

Дата: 11.09.2020 13:02
Кількість переглядів: 2192

Згідно Указу Президента України від 29 червня 1994 року № 340/94 традиційне святкування Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня. Це і День тренера, і День спорту, і урочиста дата для всіх, хто веде здоровий та активний спосіб життя, одночасно.

В переддень спортивного свята, спільними грамотами райдержадміністрації та райради, з врученням цінних подарунків,  відзначено кращих фахівців галузі фізичної культури та спорту, представників об?єднаних  територіальних громад та навчальних закладів району. Серед нагороджених: люди з великим професійним досвідом, як Олег Приймак – вчитель фізичної культури Волочиської ЗОШ І-ІІ ст. №3, донедавна  методист відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради, Василь Лисенко – вчитель фізичної культури Купільської ЗОШ І-ІІІст., Віталій Керепко – директор дитячо – юнацької спортивної школи відділу освіти, молоді та спорту Волочиської міської ради, так і представники громад, які не так давно опікуються спортивною галуззю, але роблять це з великим завзяттям та наснагою. Зокрема,  Дмитро Камінський – начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Війтовецької селищної ради та Назарій Крупський  - інструктор по спорту Наркевицької селищної ради.

Голова адміністрації Юрій Марущин відзначив, що фізична культури і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров'я кожного громадянина нашої держави. Волочищина з гордістю пишається значними спортивними здобутками та досягненнями не лише на обласному та всеукраїнському рівні, але й на європейській та міжнародній арені. Саме тому, ми щиро вдячні вчителям фізичної культури, тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців дух змагальності, прагнення перемагати. Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, популяризації та розвитку сфери фізичної культури. Вдалих стартів, досягнення нових життєвих і спортивних висот!

 

    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора