Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З нагоди свята першого дзвоника голова адміністрації Юрій Марущин відвідав Купільську, Богданівську та Поповецьку загальноосвітні школи

Дата: 01.09.2020 17:11
Кількість переглядів: 730

Фото без описуЯк зазначив очільник району, свої двері заклади освіти відкривають в непростій незвичній ситуації – поширення коронавірусної інфекції. Мабуть, не має таких учнів чи вчителів, які б не сумували після піврічної перерви за партами, уроками, за можливістю спілкуватися віч-на-віч і тих, хто не хотів у школу. Тому, звертаючись до всіх освітян, учнів, голова адміністрації закликав з порозумінням ставитися до нових правил навчального процесу, не порушувати карантинних вимог, дотримуватись усіх норм, щоб не виникало причин, які б змушували перейти на онлайн навчання.

         Юрій Марущин відмітив гарну підготовку шкіл до нового навчального року, проведені ремонтні роботи, облаштування класів, закупівлю нового шкільного інвентаря. Також, голова адміністрації, вітаючи з початком навчального року, кожній школі вручив подарункові сертифікати на придбання комп’ютерної  техніки.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора