Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дорогі учні, педагоги, батьки!

Дата: 01.09.2020 16:04
Кількість переглядів: 754

1 вересня у Харкові: не усі школи міста провели традиційну лінійку |  «Объектив»

Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це день знань. Якщо забути про стереотипи та штампи, то це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого, водночас, зі збереженням зв’язку з минулим..
Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Хай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. У цей день хочеться особливо теплими словами привітати всіх людей, які мають безпосереднє відношення до освіти. Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за працю, за виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Бажаю усім здоров’я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань, незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих.

                                                                                                 Зі святом Вас!

                                                                                  Голова адміністрації                     ЮРІЙ МАРУЩИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора