Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні відбулося засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 29.07.2020 16:29
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

З метою оперативного вирішення суспільно - важливих питань розвитку району, сьогодні відбулося засідання колегії райдержадміністрації.

Засідання провів голова районної державної адміністрації Юрій Марущин за участю членів колегії, представників районної ради та об’єднаних територіальних громад, керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

Членами колегії розглянуто два питання порядку денного, зокрема, про роботу райдержадміністрації по забезпеченню соціально-економічного розвитку району в І півріччі 2020 року та  про стан погашення заборгованості, підвищення рівня заробітної плати та легалізації трудових відносин в районі.

У ході обговорення порядку денного, членами колегії детально проаналізовано порушені питання з відповідними зауваженнями та пропозиціями для покращення наявних показників і результатів.

На завершення Юрій Віталійович наголосив на необхідності активізації діяльності керівників та працівників відповідних підрозділів по кожному напрямку розглянутих питань.

За результатами засідання прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора