Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся чемпіонат області з веслування на байдарках і каное

Дата: 17.07.2020 08:15
Кількість переглядів: 481

В суботу, 11 липня, на мальовничій річці Південний Буг пройшов Відкритий чемпіонат Хмельницької області з веслування на байдарках і каное серед юніорів 2002-2003 років народження та молоді віком до 23 років пам’яті воїна-спортсмена Івана Мельника. У змаганнях взяли участь кращі веслувальники дитячо-юнацької спортивної школи департаменту освіти і науки, дитячо-юнацької спортивної школи № 2 та Волочиської дитячо-юнацької спортивної школи.

Веслувальники змагались в одиночних номерах програми на дистанціях 200, 500 і 1000 метрів. Найкраще виступили на чемпіонаті Хмельницької області та вибороли звання абсолютних чемпіонів серед юніорів: Костянтин Флорчук який переміг у байдарці на дистанціях 200, 500, та 1000 метрів, вихованець Волочиської ДЮСШ, Анастасія Дежицька в каное-одиночці перемогла на усіх трьох дистанціях, вихованка ДЮСШ № 2, в юніорській каное триразовим чемпіоном став Артем Мельник, абсолютною чемпіонкою в байдарці Ганна Павлова, вихованці ДЮСШ ДОН.

Захопливою була боротьба і серед молоді, святкував перемогу у каное-одиночці на дистанціях 200, 500, та 1000 метрів Олексій Євдокимов, вихованець ДЮСШ ДОН, у байдарці-одиночці Ірина Кушнір стала чемпіонкою на усіх трьох дистанціях, вихованка ДЮСШ № 2, спортсмени є студентами Хмельницького національного університету. Серед веслувальників-байдарочників точилась напружена боротьба, на дистанції 500 метрів переміг Віталій Навойтко, а на олімпійських дистанціях 200 метрів переможцем став Вадим Бровчук, на 1000 метрівці перемогу здобув Олексій Білозор усі вихованці Хмельницького ДЮСШ № 2.

Слід відмітити, що змагання були відбірковими до складу збірної команди Хмельницької області, для участі у дорослому, молодіжному та юніорському чемпіонатах України. Змагання пройдуть у місті Дніпро з 29 липня по 7 серпня. Отже, бажаємо нашим Хмельницьким веслувальникам «легкої води» і хороших стартів. https://www.adm-km.gov.ua/?p=78520


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора