Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Збір-нарада з підведення підсумків роботи у сфері цивільного захисту у І півріччі та визначення основних завдань на II півріччя 2020 року

Дата: 16.07.2020 12:09
Кількість переглядів: 284

Фото без описуВідповідно до Плану основних заходів з підготовки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту області, 15 липня поточного року під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Р. Примуша, в режимі відеоконференції відбулась збір-нарада з підведення підсумків роботи у сфері цивільного захисту у І півріччі та визначення основних завдань на II півріччя 2020 року.

В нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації, заступник міського Фото без описуголови, спеціалісти з питань ЦЗН райдержадміністрації, виконавчих комітетів об’єднаних територіальних громад.

Питання, що розглядалось на нараді – «Аналіз виконання заходів цивільного захисту у І півріччі поточного року»:

 

  • створення в органах місцевого самоврядування (ОТГ) структурних підрозділів у сфері цивільного захисту;
  • удосконалення місцевих систем оповіщення, стан накопичення місцевих матеріальних резервів та організація заходів з евакуації»;
  • планування заходів, стан інженерного, радіаційно-хімічного захисту та функціонування служб цивільного захисту»;
  • аналіз виконання Плану комплектування навчально - методичного центру ЦЗ та БЖД в області. Особливості та порядок підготовки Плану комплектування на 2021 рік.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора