Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робочий візит в область виконавчого директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Артема Мироновича

Дата: 10.07.2020 11:52
Кількість переглядів: 356

Фото без описуЗ робочим візитом в область завітав виконавчий директор регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Артем Миронович. 


Окремо виконавчий директор регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» відвідав смт Війтівці, зустрівся з головою адміністрації Юрієм Марущином та Війтовецьким селищним головою Ігором Степанюком, з метою оглянути станцію та розглянути можливість призначення пасажирських поїздів, які будуть здійснювати зупинки по станції Війтівці. Оскільки,  Війтовецька ОТГ має сприятливе географічне положення та вигідне транспортне сполучення, адже її територією проходять Південно-Західна залізниця та автошлях міжнародного значення М12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка та автошлях Р48 регіонального значення, що проходить через Кам’янець – Подільський – Сатанів – Війтівці – Білогір’я. Відстань до обласного центру – 46.9 км, до м. Тернопіль – 65,8 км. 

Також на території Війтовецької ОТГ сприятливі умови, ресурси та інфраструктура для розвитку туризму, сприятливе географічне положення та вигідне транспортне сполучення. Одним із стратегічних напрямків розвитку, селищна громада обрала розвиток туристичної галузі. Відновлення функціонування вокзалу та відновлення зупинки пасажирським поїздам також посприяє розвитку медичного туризму у Сатанівській ОТГ, де незабаром заплановано відкриття надсучасного лікувально-оздоровчого комплексу на 1000 пацієнтів, а також у вересні буде відкрито парк хижих тварин.

Артем Миронович запевнив, що керівництво Укрзалізниці обов’язково візьме до уваги це питання та розгляне можливість відновлення зупинки пасажирських поїздів на цій станції.


Джерело: https://www.adm-km.gov.ua/?p=78068


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора