Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар з головами та секретарями сільських рад

Дата: 30.06.2020 16:50
Кількість переглядів: 445

 Фото без описуЗ метою організації належного виконання Законів України, актів і доручень Президента України, розпорядчих документів голів обласної та районної державних адміністрацій, а також покращення управлінської діяльності, розгляду звернень громадян, сьогодні, 30 червня 2020 року був проведений семінар для голів та секретарів сільських рад під керівництвом керівника апарату О.Нагодзини. На семінарі були розглянуті основні зміни, які внесені до Інструкції з діловодства у Хмельницькій обласній державній адміністрації, затвердженої розпорядженням голови обласної адміністрації від 22.05.2020 № 372/2020-р, з якими присутніх детально ознайомила Юлія Слобода, начальник відділу управління персоналом, документообігу та звернень громадян апарату райдержадміністрації.

Начальник архівного відділу райдержадміністрації Наталія Гавриш виступила з інформаційними роз’ясненнями щодо ведення діловодства в структурних підрозділах райдержадміністрації. Також відзначила важливість правильного оформлення справ, формування документів у архівній справі, оправлення справ та порядок передавання справ до архіву.

Начальник Волочиського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Хмельницький) Л.Каштан довела до відома зміни у графіку роботи відділу під час карантину, роз’яснила порядок державної реєстрації актів цивільного стану: народження, смерті, шлюбу. Проінформувала щодо впровадження пілотного проекту «Є Малятко».

Наприкінці апаратного навчання, підсумовуючи розглянуті питання, було наголошено про персональну відповідальність працівника, на якого покладено обов’язки ведення діловодства за дотримання встановленого  єдиного порядку документування управлінської інформації та роботи з документами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора