Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

СЬОГОДНІ ВІДБУЛОСЬ НАЙЧИСЕЛЬНІШЕ ТЕСТУВАННЯ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ

Дата: 30.06.2020 15:33
Кількість переглядів: 431

Сьогодні відбулось проведення обов’язкового для усіх учасників  зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, результати якого зараховуватимуться як вступний іспит для бажаючих вступати до закладів вищої освіти, а також за бажанням учасника, як державна підсумкова атестація навчального курсу з української мови.

Підвезення учнів 11-х класів Волочиського району здійснювалося шкільними автобусами, які вчасно доїхали до пунктів тестування у м. Хмельницький. Організація підвезення здійснювалася згідно затверджених маршрутів та при  обов’язковому дотриманні  заходів  щодо запобігання поширенню COVID -19.

Початок іспиту розпочався об 11:00.  З метою уникнення скупчення людей біля входу до пунктів тестування,  допуск осіб  тривав з   9:50 по 10:50. Як показав попередній іспит, цього часу вистачає для ідентифікації учасників та проведення температурного скринінгу.

Для входу на пункти проведення ЗНО учасники  подавали оригінал паспорта, ID-картки або іншого документа, серію та номер якого зазначено у Сертифікаті ЗНО.

Згідно з правилами перебування в аудиторії під час ЗНО, електронна версія ID-картки в державному застосунку «Дія» для посвідчення особи не використовується.

          З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання у середу, 01 липня, будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту.      ( Відповіді на тести ЗНО.)

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з української мови і літератури відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО не пізніше 24 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів з української мови та таблиця переведення тестових балів з української мови і літератури у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

            Максимальна кількість тестових балів за виконання частини тесту «Українська мова» дорівнює 68 тестовим балам. Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з української мови і літератури, дорівнює 104 балам.

           Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 25 липня. Після 25 липня заклади загальної середньої освіти отримають результати державної підсумкової атестації випускників, які виявили бажання проходити державну підсумкову атестацію з української мови.

          Результати зовнішнього оцінювання у вигляді рейтингових оцінок за шкалою 100-200 балів будуть передані до відповідного реєстру в Єдиній державній електронній базі з питань освіти. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора