Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З Днем молоді!

Дата: 27.06.2020 21:45
Кількість переглядів: 493

День молоді 2018: смс, листівки і привітання

Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді. Є глибоко символічним те, що це свято ми відзначаємо в найтеплішу червневу пору. Як відомо, погоже літо сіє в людський душах надію на добрий та щедрий урожай восени. Так і наша розумна, талановита, красива та сонячна молодь дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України.  

Молодість – безцінний дар природи. Його треба приймати з вдячністю, намагатися використати всі переваги цієї прекрасної миті життя. Будьте активними, здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє.

Сучасні і освічені, ви – творці сьогодення та майбутнього. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у бізнесі, політиці, у науці та на виробництві, у спорті та мистецтві.

В цей прекрасний літній день бажаю вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх ваш мрій та планів. Зі свого боку запевняємо, що органи влади докладатимуть усіх зусиль, аби молоде покоління було впевнене в завтрашньому дні.

Вірте в свої сили! Творіть! Знайте: молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими!

                                                                                                      Голова адміністрації Юрій МАРУЩИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора