Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Візит голови адміністрації Ю.Марущина в смт Наркевичі

Дата: 26.06.2020 15:07
Кількість переглядів: 317

Фото без описуСьогодні, 26.06. 2020 року відбувся робочий візит голови адміністрації Юрія Марущина в смт Наркевичі. Ю.Марущин зустрівся з головою територіальної об’єднаної громади Л.Гулою і вони разом привітали та вручили грамоти з нагоди Дня Конституції України працівникам Наркевицької громади. В рамках візиту голова адміністрації ознайомився з  ходом робіт будівництва місцевого стадіону, який будується згідно Програми Президента України «Велике будівництво». На стадіоні планується велике футбольне поле з газоном, бігові доріжки, переодягальні кабіни та душові, трибуни на 200 місць. Будівництво планують завершити у вересні поточного року, але зараз, на жаль, в зв’язку з негодою, постійними дощами не має змоги нормально проводити всі роботи, зауважила  Л.Гула.

В рамках візиту Ю.Марущин оглянув школу та заклад дошкільної освіти, які теж зараз перебувають в стані проведення ремонтних робіт. Ремонтується і місцева лікарня, голова адміністрації оглянув приміщення лікарні, зустрівся головним лікарем та наголосив на необхідності дотримуватись усіх карантинних норм та заходів безпеки в зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції.

Під час візиту очільник району відвідав  місцеві магазини, з метою перевірки дотримання в торгівельних точках карантинних правил, норм та вимог і  провів роз’яснення щодо  перебування людей у громадських будинках та спорудах. Такі ж візити  голова району здійснив по торгових точках населених пунктів сіл Трительники, Баглаї, Криштопівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора