Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Роман Примуш побував у Волочиській центральній районній лікарні

Дата: 18.06.2020 14:10
Кількість переглядів: 1145

Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш Хмельницька область увійшла в трійку кращих із виконання завдань Кабінету Міністрів України, рішень Уряду і доручень Прем’єр-міністра України за результатами перевірки, що відбувалася за двома напрямками: моніторинг виконання рішень Уряду (особливий режим в’їзду/виїзду до областей, обсервація, лікарні, заробітна плата, соціальний захист населення під час карантину) і моніторинг виконання доручень Прем’єр-міністра України (забезпечення моніторингу рішень прийнятих місцевими комісіями ТЕБ та НС, організація проведення дезінфекційних заходів, забезпечення належних можливостей дискування населення на захворювання COVID-19). І це не просто рейтинг - це наш спільний результат. Ми наглядно бачимо, яка наразі ситуація з захворюваністю в країні, тому повинні працювати  спільно та злагоджено.

Саме тому, одним з перших об’єктів, які було відвідано, це Волочиська центральна районна лікарня. Роман Примуш оглянув відділення, поспілкувався з лікарями, медичним персоналом та пацієнтами ЦРЛ та наголосив, що медики добре спрацювали коли у районні було виявлено перший випадок захворювання на коронавірус. Враховуючи те, що даний візит здійснюється на передодні професійного свята медиків, Роман Борисович привітав лікарів та відзначив Почесними грамотами Хмельницької обласної державної адміністрації рентгенологічне відділення лікарні та головного лікаря з експертизи та тимчасової  непрацездатності В.Новосада. 

Голова адміністрації Юрій Марущин, зауважив, що багато зроблено за період карантину, зокрема, на потреби КНП «Волочиська центральна районна лікарня» виділено кошти у сумі 600 тис. грн з місцевих бюджетів району, в тому числі 340 тис. грн з районного бюджету. Ще 389,6 тис. грн надійшло благодійної та спонсорської допомоги на придбання дезінфікуючих засобів та засобів індивідуального захисту.  «Добре коли в районі є соціально-відповідальний бізнес: Волочиській лікарні благодійниками було передано два апарати ШВЛ, монітори пацієнта, засоби індивідуального захисту для медичних працівників» - сказав Юрій Віталійович. В рамках Програми Президента "Велике будівництво" заплановано провести капітальний ремонт відділення невідкладної допомоги терапевтичного корпусу Волочиської ЦРЛ на суму 7 млн 92 тис 427 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора