Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш з робочою поїздкою перебуває на Волочищині

Дата: 18.06.2020 10:56
Кількість переглядів: 2443

Сьогодні перший заступник голови Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш з робочою поїздкою перебуває на Волочищині. Першим обєктом, який відвідав Роман Борисович є Волочиський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ». На підприємстві він зустрівся із Олександром Стаднічуком, директором заводу. Який провів екскурсію та розповів, що на даний момент, багато цехів перебувають в стані вимушеного простою, більше того – виробництво зазнало критичних скорочень робочих місць через відсутність виробничих замовлень, зменшення обсягу виробництва та під впливом інших негативних чинників. На сьогодні у штаті 1380 працівників. Однак, у зв’язку з введенням карантинних заходів,  працює лише два з половиною цехи та один допоміжний,  де виробляють продукцію для власних потреб.

Разом з тим, голова адміністрації Юрій Марущин відмітив, що Волочиський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ» залишається одним з основних бюджетоутворюючих підприємств району, яке своєю діяльністю  забезпечує сталий соціально-економічний розвиток району, надає робочі місця. До прикладу, у 2019 році, за результатами роботи підприємством сплачено майже 74 млн. грн. податків, зборів та інших бюджетних платежів.

В ході зустрічі було обговорено низку актуальних питань про функціонування та відновлення виробництва, зайнятість скорочених працівників, збільшення виробничих замовлень. Роман Примуш зазначив, що питання промислового розвитку є одним з найактуальніших, в цілому, як в державі, так і на Волочищині зокрема, та перебуває на постійному контролі.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора