Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратне навчання державних службовців

Дата: 17.06.2020 17:23
Кількість переглядів: 310

Фото без опису З метою організації належного виконання Законів України, актів і доручень Президента України, розпорядчих документів голів обласної та районної державних адміністрацій, а також покращення управлінської діяльності, 17 червня 2020 року було проведено апаратне навчання державних службовців. У заході взяли участь заступник голови, керівник апарату, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, а також головні спеціалісти райдержадміністрації.

Протягом навчання були розглянуті основні зміни, які внесені до Інструкції з діловодства у Хмельницькій обласній державній адміністрації, затвердженої розпорядженням голови обласної адміністрації від 22.05.2020 № 372/2020-р, з якими присутніх детально ознайомила Юлія Слобода, начальник відділу управління персоналом, документообігу та звернень громадян апарату райдержадміністрації.

Начальник архівного відділу райдержадміністрації Наталія Гавриш виступила з інформаційними роз’ясненнями щодо ведення діловодства в структурних підрозділах райдержадміністрації. Також відзначила важливість правильного оформлення справ, формування документів у архівній справі, оправлення справ та порядок передавання справ до архіву.

Наприкінці апаратного навчання, підсумовуючи розглянуті питання, було наголошено про персональну відповідальність працівника, на якого покладено обов’язки ведення діловодства за дотримання встановленого  єдиного порядку документування управлінської інформації та роботи з документами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора