Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Брифінг щодо ситуації з протидії COVID-19 в області

Дата: 17.06.2020 16:16
Кількість переглядів: 257

Сьогодні під час щоденного брифінгу заступник голови адміністрації Оксана Ситницька проінформувала про поточну ситуацію в області щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію.

Заступниця повідомила, що станом на 14.00 в області підтверджено 586 випадків COVID-19, одужало – 452, летальних – 14. Всього на лікуванні в області перебуває 120 осіб, з них 43 лікується стаціонарно, 77 амбулаторно.

Також Оксана Анатоліївна звернула увагу на те, що та ситуація, яка наразі спостерігається у чотирьох населених пунктах області, а саме у Красилівському та Кам’янець-Подільському районах, а також містах Старокостянтинів та Кам’янець-Подільський, по кількості захворюваності і кількості росту захворюваності ставить на вагу ймовірність розгляду питання щодо посилення в цих населених пунктах карантинних заходів. Спікер додала, якщо кількість захворювання не зменшуватиметься до кінця тижня, то дане питання буде винесено на розгляд засідання обласної комісії ТЕБ та НС. Такі обмеження будуть стосуватися роботи закладів ресторанного бізнесу, культури, проведення змагань, тощо.

Підсумовуючи сказане, посадовиця висловила сподівання, що все ж таки ситуація стабілізується і питання про посилення карантинних заходів не доведеться піднімати. “Все залежить від кожного з нас, необхідно пам’ятати, що слід дотримуватися правил поведінки в громадських місцях, використовувати засоби індивідуального захисту, дотримуватися соціальної дистанції”, – додала вона. - https://www.adm-km.gov.ua/?p=76599


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора