Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання інфраструктури та розвитку територій обговорили на онлайн-зустрічі в рамках підготовки плану дій із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»

Дата: 29.05.2020 12:53
Кількість переглядів: 257

Партнерство Відкритий Уряд28 травня 2020 р. Департамент інформації та взаємодії з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів організував чергову онлайн-зустріч в рамках підготовки пропозицій до нового плану дій з впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

Цього разу учасники обговорили проблемні питання, які існують у сферах водопостачання, водовідведення, забезпечення нормальних санітарних умов; будівництва та інфраструктури, територіально доступних транспортних систем, безпеки доріг; розвитку міст та територій.

Питання обговорювались в контексті доступу до відповідної інформації, взаємодії громадськості та органів виконавчої влади, забезпечення прозорості та підзвітності діяльності органів виконавчої влади, використання технологій та інновацій для забезпечення прозорості та підзвітності.

В обговоренні взяли участь представники інститутів громадянського суспільства, експертних і міжнародних організацій, зокрема Асоціації міст України, Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, Асоціації «Укрводоканалекологія», громадських організацій «CoST Ukraine», «Жіночий Антикорупційний Рух», «Платформа ДІЙ», «Територія участі», «Центр суспільних комунікацій» та ін. Також до обговорення долучились представники Мінрегіону та Мінінфраструктури, державної установи «Відкриті публічні фінанси».

Наступним етапом буде обговорення можливих шляхів вирішення проблемних питань, озвучених учасниками заходу.-https://www.kmu.gov.ua/news/pitannya-infrastrukturi-ta-rozvitku-teritorij-obgovorili-na-onlajn-zustrichi-v-ramkah-pidgotovki-planu-dij-iz-vprovadzhennya-iniciativi-partnerstvo-vidkritij-uryad

Нагадуємо, пропозиції до нового плану дій можна подати онлайн, заповнивши форму: https://forms.gle/jCDkBu7a6uemdY2p7.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора