Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання оновленого складу районної робочої групи

Дата: 15.05.2020 18:00
Кількість переглядів: 706

Фото без описуПід керівництвом голови адміністрації Юрія Марущина відбулося засідання оновленого складу районної робочої групи з координації дій місцевих органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень. Основною метою зібрання стала нагальна необхідність залучення додаткових надходжень в умовах карантинних заходів та недопущення росту податкового боргу до державного та місцевих бюджетів.

У засіданні брали участь заступник голови адміністрації, керівник робочої групи Вадим Нікітюк, начальник Волочиського управління ГУ ДПІ у Хмельницькій області Анатолій Саланський та начальник Відділу фінансів райдержадміністрації Артем Смиц.

Про наявний обсяг податкового боргу, рівень сплати податків і зборів, у тому числі плати за землю, та виявлені випадки несплати цих податків проінформував присутніх Анатолій Саланський.

В свою чергу, Артем Смиц повідомив про виконання планових показників по доходах місцевих бюджетів району та шляхи отримання додаткових надходжень.

 За результатами засідання вирішено активізувати роботу групи, проводити засідання із залученням найбільших боржників для спільного пошуку шляхів погашення податкового боргу та забезпечення своєчасності та повноти сплати податків і зборів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора