Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ

Дата: 14.05.2020 14:56
Кількість переглядів: 763

 

Волочиська районна державна адміністрація (організатор конкурсу) оголошує конкурс на право здійснення перевезення пасажирів в звичайному режимі руху на автобусних маршрутах загального користування за номерами маршрутів у прямому та зворотному напрямках (об’єкти конкурсу) та умови його проведення 15.06.2020 року

з/п

Назва та номер маршруту, рейсу

Протяжність маршруту, рейсу (км)

Кількість оборотних рейсів

Час прибуття до кінцевих пунктів

Періодичність здійснення перевезень

Мінімальна кількість автобусів/мінімальна кількість місць для сидіння

 

1.

Волочиськ – Щаснівка № 0301 в поєдн. Волочиськ – Ожигівці № 0326

27/12

4 рейси

1 рейс

 

Щоденно

Щоденно, крім суботи та неділі

2/20

2.

Волочиськ– Богданівка –

Нова Гребля № 0324

30/38

2 рейси

 

2 рейси

1 рейс

 

Понеділок, середа, субота, неділя

Вівторок, п’ятниця

щоденно

2/20

3.

Волочиськ – Курилівка – Рябіївка      № 0325

12/19/22

3 рейси

4 рейси

 

Щоденно

Щоденно, крім суботи та неділі

2/20

4.

Волочиськ – Яхнівці № 0329

20/22

2 рейси

1 рейс

1 рейс

 

Щоденно

П’ятниця

Неділя

2/20

Фото без опису Конкурси на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування проводяться відповідно до статті 43 Закону України «Про автомобільний транспорт» та «Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. №1081.

Умови конкурсу.

       Мінімальна кількість автобусів на маршруті – 2 (основний та резервний), мінімальна кількість місць для сидіння – від 18. Для участі у конкурсі допускаються перевізники-претенденти, які передбачають використовувати на маршруті автобуси категорій М2 та М3, клас автобусів ? А, В, I, II, III. Автомобільний парк за своїми екологічними показниками має відповідати встановленим вимогам. Перевезення пасажирів повинно здійснюватися відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення. На об’єкт конкурсу необхідно мати транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 50 відсотків загальної кількості автобусів.

До участі у конкурсі не допускаються автомобільні перевізники, які: визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи ліквідацію як суб'єкта господарювання; подали до участі в конкурсі документи, що містять недостовірну інформацію; не відповідають вимогам статті 34 Закону України «Про автомобільний транспорт»; передбачають використовувати на маршрутах автобуси, переобладнані з вантажних транспортних засобів.

Перелік необхідних документів на конкурс, бланки заяв і анкет, інформацію щодо об’єктів конкурсу можна отримати у відділі житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Волочиської районної державної адміністрації (м. Волочиськ, площа Центральна, 1, 2-й поверх, кабінет № 206) у робочі дні з 8-00 до 16-00 год., крім вихідних та святкових днів.

Кінцевий термін подачі документів 29 травня 2020 року.

       Документи на участь у конкурсі подаються організатору конкурсу (м. Волочиськ, площа Центральна, 1, 2-й поверх, кабінет № 206) у 2-х закритих конвертах з позначкою №1 та №2. На конвертах вказується дата проведення конкурсу по оголошенню, назва та адреса претендента. В конверті №1 подаються документи, що додаються до заяви, в конверті №2 – заява про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент.

Конкурс відбудеться 15 червня 2020 року о 11.00 год. за адресою: Хмельницька обл., м. Волочиськ, площа Центральна, 1, 3-й поверх (Волочиська районна державна адміністрація).

Плата за участь у конкурсі не вноситься.

Телефон для довідок: (03845) 4-14-50, електронна адреса: post@volrda.gov.ua, офіційний веб-сайт: volrda.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора