Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання до Дня пам'яті та примирення, 75 річниці перемоги над фашистськими загарбниками

Дата: 08.05.2020 17:14
Кількість переглядів: 418

Фото без описуДорогі ветерани!

Вітаю вас з Днем пам’яті та примирення, з 75-ю річницею перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Ці травневі дні українські сім’ї зустрічають з особливими почуттями світлої радості, безмежної гордості за наш народ та гірким сумом водночас. Минають роки, але залишається живою пам’ять про страшну трагедію, яка пройшлася по долі чи не кожної родини в Україні, в Європі, багатьох родин по всьому світу.

Знаючи, якою великою ціною завойовано нашу перемогу, схиляємо голови перед священною пам’яттю загиблих. Ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Ми вдячні за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили у боях за рідну землю.

Ми зажди пам’ятаємо про те, як довгі 1225 днів і ночей Україна була окупована фашистськими вандалами. Окупована, але не зломлена.

Через тяжкі бої, мільйони жертв прийшла до нас перемога. Не перелічити подвигів – і бойових, і трудових здійснених під час Другої світової війни, не перелічити героїв відомих та невідомих, живих та полеглих.

День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного минулого, адже самовідданість та мужність тих, хто віддав своє життя за Батьківщину – приклад  патріотизму для нащадків.

Вічна їм слава, вічна їм пам’ять!

Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті. Про це нагадуватимуть меморіальні дошки, пам’ятники. Та найголовніший меморіал – людська пам’ять, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях.

День Перемоги для нашого народу свято, яке об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості.

У ці травневі дні бажаю Вам, Вашим сім’ям щастя і благополуччя, любові і шани, щоб на нашій благословенній землі завжди панує мир, спокій та добро! Хай будуть міцними здоров’я і непохитна віра в світле майбутнє наших дітей і онуків!

Слава всім, хто захищав Україну від  нацистської агресії!

 

Голова райдержадміністрації                                                                                                        Юрій Марущин

     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора