Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВИКОНАННЯ ДОРУЧЕННЯ ЩОДО МОНІТОРИНГУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ ДІТЕЙ, ЯКІ ПОВЕРНУЛИСЯ ДО СІМЕЙ ІЗ ЗАКЛАДІВ ІНСТИТУЦІЙНОГО ДОГЛЯДУ ТА ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ

Дата: 05.05.2020 16:57
Кількість переглядів: 725

Фото без описуЗгідно доручення, наданого на Всеукраїнській селекторній нараді 23.04.2020 року, яка відбулась під керівництвом Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, листа Хмельницької обласної державної адміністрації від 24.04.2020 року про забезпечення заходів щодо охорони дитинства прийнято розпорядження голови районної державної адміністрації, згідно якого створено комісію з моніторингу забезпечення прав дітей, які повернулись до сімей із закладів інституційного догляду та виховання дітей на період карантину. Всього в район повернулося 17 дітей із 13 сімей, які перебували на цілодобовому утриманні в закладах інституційного типу.

Сьогодні працівники служби у справах дітей Волочиської райдержадміністрації спільно з  представниками ювенальної превенції Волочиського ВП Городоцької ВП ГУНП України в Хмельницькій області, фахівцем з соціальної роботи Війтовецької ОТГ здійснили об’їзд  та  перевірили умови проживання 12 дітей із 8 сімей, які на час карантину повернулись додому зі шкіл-інтернатів.

Комісією встановлено, що умови проживання дітей задовільні,  батьки належним чином виконують батьківські обов'язки, діти забезпечені усім необхідним.

Крім того, були відвідані сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах, з батьками проведені профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора