Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З’явився новий освітній серіал «Цифрові гроші»

Дата: 05.05.2020 15:01
Кількість переглядів: 299

Національний банк України спільно з Міністерством цифрової трансформації України та ПриватБанком презентували освітній серіал «Цифрові гроші».

Він знаходиться у безкоштовному доступі на порталі Дія. Цифрова освіта.

Серіал орієнтований на людей поважного віку, які проживають в регіонах. Курс складається із 7 серій тривалістю 7-8 хвилин.

Освітній серіал дозволить дізнатися:

– як отримати картку онлайн,

– як сплачувати комунальні послуги не виходячи з дому;

– як швидко та зручно поповнити рахунок мобільного;

– як використовувати смартфон замість гаманця;

– як безпечно вести розрахунки карткою.

Мета серіалу – підвищення фінансової грамотності населення, залучити більше громадян до фінансової системи, до формування правильних фінансових звичок, зокрема звички заощаджувати, планувати бюджет, виважено приймати фінансові рішення та зрештою підвищення доброту українців.

Ви дізнаєтесь, як використовувати кредитні кошти без сплати відсотків, як потроху відкладати гроші на депозит, як використовувати смартфон чи розумний годинник замість гаманця, як сплачувати комунальні послуги, поповнити рахунок чи переказати гроші на картку іншій особі, не виходячи з будинку, які основні правила використання картки, що допоможуть уникнути неприємних ситуацій. -https://www.adm-km.gov.ua/?p=74803

Участь в освітньому серіалі взяли представник ПриватБанку Сергій Макаренко та голова громадської організації «ІТ-бабусі» Ольга Філіппова. - https://www.youtube.com/watch?v=L2RQaKnZOD4#action=share


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора