Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Волочиської райдержадміністрації

Дата: 30.04.2020 16:26
Кількість переглядів: 340

Фото без описуДорогі жителі Волочищини!
Хочу подякувати усім вам за справжню витримку та силу волі під час дотримання обмежувальних заходів щодо запобігання поширення коронавірусної інфекції, за те, що продовжуєте прислуховуватися до рекомендацій та порад стосовно карантинних обмежень.
Травневі вихідні багато з вас звикли проводити з друзями, родичами відпочиваючи на природі, але важливо зараз не піддатись спокусі та не забувати, що карантин триває й досі! Ви відповідальні за своє здоров’я та здоров’я рідних і близьких. За результатами брифінгу Міністра охорони здоров’я Максима Степанова за 30 квітня в Україні за минулу добу зафіксовано 540 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію!!! Одужали за добу 135 осіб, померли 11 осіб.

 Тому будь-які контакти чи знехтування правилами карантину можуть становити потенційну загрозу для усіх нас. Пом’якшення карантинних заходів заплановано з 11 травня 2020 року. Щоб воно все-таки відбулося, очільник МОЗ закликав українців залишатися вдома на травневі свята та продовжувати дотримуватись умов карантину.

Тож давайте залишимось дома на вихідних!!! З усією відповідальністю поставтесь та суворо дотримуйтесь карантинних заходів! Потурбуватись про нашу безпеку та здоров’я!
Береженого Бог береже!  Будьмо відповідальними! Залишаймося вдома!

Голова райдержадміністрації Юрій Марущин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора