Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завершення навчального року – дистанційно

Дата: 30.04.2020 12:35
Кількість переглядів: 288

Фото без опису Учні закладів освіти в поточному навчальному році у шкільні аудиторії учні вже не повернуться. Навчальний рік закінчиться дистанційно. Рішення про організоване  завершення 2019-2020 навчального року навчальні заклади приймають самостійно, в рамках академічної автономії, відповідно структури, визначеної закладом на початок навчального року.  Підсумкове та річне оцінювання учнів буде проведено з урахуванням результатів оцінювання з використанням технологій дистанційного навчання.

Табелі успішності школярі отримають електронною поштою або в інший спосіб, з подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020-2021 навчального року. Оформлення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, свідоцтв досягнень, має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року.

Зарахування учнів, переведення  до наступного класу, видача свідоцтв досягнень (табелів) та документів про освіту випускникам 2020 року заклади освіти здійснюють з дотриманням прав учнів на продовження, здобуття  та отримання освіти.    

З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) останні дзвоники та випускні вечори у закладах загальної середньої освіти проводитися не будуть.

За інформацією сектору освіти Волочиської районної державної адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора