Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання 46 (позачергової) сесії Волочиської районної ради

Дата: 28.04.2020 18:44
Кількість переглядів: 611

Фото без описуГолова адміністрації Юрій Марущин прийняв участь у засіданні 46 (позачергової) сесії Волочиської районної ради.

На порядку денному розглянуто 5 питань:                         

1. Про визнання повноважень депутата Волочиської районної ради сьомого скликання.

2. Про програму підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2020 рік.

3. Про районну Програму підтримки діяльності органів виконавчої влади щодо виконання делегованих повноважень по реалізації державної політики в бюджетній сфері і соціальних сферах та впровадження реформ у Волочиському районі на 2020-2021 роки.

4. Про внесення змін до районної Програми «Про утримання об’єкту спільного користування (Волочиський трудовий архів) в 2018-2020 роки».

5. Про внесення змін до районного бюджету на 2020 рік.

Фото без описуЗокрема при розгляді п’ятого питання на виконання районної Програми  протидії захворюванню на коронавірусну хворобу COVID – 19 у Волочиському районі у 2020 році направлено  кошти у сумі 230 тис.грн., з них  210 тис. грн. КНП «Волочиська районна центральна лікарня» та 20 тис.грн. КП «Волочиський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Передбачено видатки на квітень – вересень поточного року для забезпечення безоплатного пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів для хворих на цукровий та нецукровий діабет жителів Волочиського району.

На виконання районної Програми цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Волочиського району на 2019-2023 роки, а саме для поповнення районного матеріального резерву виділено кошти у сумі 9 600 грн.

Також, 220 тис.грн. виділено для проведення монтажу блискавозахисту приміщення ОНЗ «Купільська ЗОШ І-ІІІ ст.» на виконання припису ДСНС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора