Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках робочого візиту голова райдержадміністрації Юрій Марущин ознайомився з роботою групи компаній «Транс-Авто-Д»

Дата: 27.04.2020 12:56
Кількість переглядів: 777

В рамках робочого візиту голова райдержадміністрації Юрій Марущин ознайомився з роботою групи компаній «Транс-Авто-Д»,   яке є одним з лідерів на українському ринку перевезень негабаритних вантажів.


Відбулась зустріч з керівником компанії Віталієм Мельником, який розповів, що компанія спеціалізується на організації негабаритних перевезень, великовагових перевезень, довгомірних і великогабаритних вантажів, по території України, Західної та Східної Європи, а також виготовленні спецпричепів для транспортування негабаритних вантажів. Компанія працює на ринку з 2000року, на даний момент налічує біля 200 працівників.

"Приємно, що у Волочиську виготовляється кінцевий продукт з доданою вартістю і є клеймо «Зроблено в Україні. Адже це і  робочі місця, гідна зарплата, і надходження до бюджетів..."- зазначив Ю.Марущин.

За 2019 рік групою компаній «Транс-Авто-Д» у Волочиському районі до бюджетів усіх рівнів сплачено понад 7.5 млн. податків, зборів та інших бюджетних коштів.

В умовах карантину довелось призупинити деякі роботи, але В.Мельник зазначив, що це тимчасово і вони надіються на відновлення усіх робіт після закінчення карантинних обмежень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора