Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Волочищині судитимуть місцевого жителя, який наніс тілесні ушкодження працівникам поліції

Дата: 23.04.2020 11:20
Кількість переглядів: 316

На Волочищині судитимуть місцевого жителя, який наніс тілесні ушкодження працівникам поліції

Фото без описуЗа процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури СВ Волочиського ВП Городоцького ВП ГУНП в Хмельницькій області завершено досудове розслідування за фактами вчинення ряду злочинів місцевим жителем.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що 06.01.2020 місцевий житель перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не виконавши вимогу про зупинку транспортного засобу, реалізуючи свій злочинний намір, спрямований на опір працівникам правоохоронного органу під час виконання ними службових обов’язків та усвідомлюючи протиправність своїх дій, не реагуючи на законні вимоги останніх, усвідомлюючи, що перед ним перебувають поліцейські поводив себе агресивно, а саме у відповідь на їх зауваження, відмовився припиняти протиправні дії, ображав їх  нецензурними словами, погрожував останнім фізичною розправою, яку реалізував спричинивши одному із працівників поліції легкі тілесні ушкодження, а іншому середньої тяжкості тілесні ушкодження, що потягли за собою тривалий розлад здоров’я.

Того ж дня, правопорушника було затримано з підстав, передбачених п.2 ч.1 ст.284 КПК України та обрано йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Окрім того, вказана особа, перебуваючи під слідством та у статусі підозрюваного 26.01.2020 будучи в стані алкогольного сп'яніння, діючи умисно, усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер свого діяння, безпричинно, з хуліганських спонукань, в присутності інших осіб, грубо порушуючи при цьому громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю та виразилось у прагненні показати свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки у суспільстві, протиставити себе іншим громадянам та самоутвердитися за рахунок приниження інших наніс тілесні ушкодження мешканцю району.

Обвинувальний акт по обвинуваченню вказаного вище місцевого жителя у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених  ч. 2 ст. 342, ч. 2 ст. 345 та ч. 1 ст. 296 КК України перебуває на розгляді у Волочиському районному суді Хмельницької області.

У разі доведення вини обвинуваченого у вчиненні інкримінованих йому кримінальних правопорушень, останньому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

                                                        

За інформацією Городоцької місцевої прокуратури СВ Волочиського ВП Городоцького ВП ГУНП в Хмельницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора