Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання районної комісії ТЕБ та НС

Дата: 16.04.2020 16:08
Кількість переглядів: 1643

Фото без опису16 квітня під керівництвом голови районної адміністрації Ю.Марущина відбулось засідання районної комісії ТЕБ та НС.  На порядку денному розглянуто два питання:

І. Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Волочиського району.

II. Про заходи протидії пожежам у природних екосистемах у пожежонебезпечний період 2020 року на території Волочиського району.


За підсумками засідання прийнято низку рішень, а саме:

З метою вжиття додаткових протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території району комісія зобов’язала органи місцевого самоврядування області: заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям, з 00:00 годин 19 квітня 2020 року до 24:00 години 19 квітня 2020 року

Також органам місцевого самоврядування району рекомендовано:

Для проведення санітарно-протиепідемічних заходів приміщень із застосуванням дезинфікуючих засобів призупинити роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами та медичним приладдям, встановивши санітарний день, з 00:00 годин 20 квітня 2020 року до 24:00 години 20 квітня 2020 року

Максимально обмежити роботу громадського транспорту з 20:00 годин 17 квітня 2020 року до 24:00 годин 20 квітня 2020 року з урахуванням забезпечення можливості довезення, згідно відповідних графіків, працівників медичних закладів та підприємств критичної інфраструктури, що забезпечують життєдіяльність в цей період.

Міському, селищним, сільським головам району спільно з РС ГУ ДСНС України в Хмельницькій області протягом 19-20 квітня 2020 року провести додаткові заходи з санітарної обробки комунальних доріг, вулиць, територій прилеглих до місць з масовим перебуванням людей та зупинок громадського транспорту.Фото без опису

Органам місцевого самоврядування району зобов’язати старостати провести інформаційно–роз’яснювальну роботу з жителями населених пунктів району, щодо заборони проведення святкових богослужінь на Великодні свята, провідну неділю та поминальний тиждень.

По другому питанню з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в природних екосистемах, лісових масивах, пожеж торфовищ та сільськогосподарських угідь району прийнято відповідні рішення.


Детальніше про засідання в протоколі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора