Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хоча тривають карантинні заходи — це не привід не прибирати

Дата: 15.04.2020 14:33
Кількість переглядів: 656

«Хоча тривають карантинні заходи — це не привід не прибирати. Для цього не потрібно збиратися більше 10 осіб, достатньо 1-2, щоб очистити територію», - сказав голова райдержадміністрації Ю.Марущин під час апаратної наради.

В рамках двомісячника благоустрою, використовуючи сприятливі погодні умови, у районі активно виконуються роботи по прибиранню підвідомчих територій. Проводяться роботи щодо приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, павільйонів на зупинках пасажирського автотранспорту, впорядкування газонів та квітників,  висадка дерев та кущів, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, ремонт доріг, прибирання тротуарів і шляхових смуг, вирубування заростів самосіву зелених насаджень, кронування  дерев.

Чимало зроблено задля наведення порядку у населених пунктах району, прибрано кладовища, упорядковано братські могили, меморіальні комплекси та місця почесних поховань.

Дотримуючись правил карантину до проведення благоустрою територій долучились працівники райдержадміністрації та місцевих  рад,  мешканці населених пунктів, працівники підприємств, установ і організації, представники бізнесу, які здійснюють свою діяльність на відповідній території району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора