Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч голови адміністрації Юрія Марущина з директором Волочиського машинобудівного заводу ПАТ «Мотор Січ» Олександром Стаднічуком.

Дата: 14.04.2020 12:16
Кількість переглядів: 730

Фото без описуВідбулась робоча зустріч голови адміністрації Юрія Марущина з директором Волочиського машинобудівного заводу ПАТ «Мотор Січ» Олександром Стаднічуком. В ході зустрічі було обговорено низку актуальних питань про діяльність та  функціонування виробництва.

Волочиський машинобудівний завод ПАТ «Мотор Січ» є одним з основних бюджетоутворюючих підприємств Волочиського району, яке своєю діяльністю  забезпечує сталий  соціально-економічний розвиток, надає робочі місця. Так, у 2019 році, за результатами роботи підприємством сплачено майже 74 млн. грн. податків, зборів та інших бюджетних платежів. Це більше ніж у 2018 році на 5.5 млн. грн., або на 8,1%.

Фото без описуРазом з тим, на даний момент, багато цехів перебувають в стані вимушеного простою, більше того – виробництво зазнало критичних скорочень робочих місць через відсутність виробничих замовлень, зменшення обсягу виробництва  та під впливом інших негативних чинників.

Всього у штаті – понад 1400 працівників. Однак, у зв’язку з введенням карантинних заходів, зараз працює тільки два з половиною цехи та один допоміжний,  де виробляють продукцію для власних потреб.

Питання промислового розвитку є одним з найактуальніших  з огляду на необхідність забезпечення зростання та оновлення економіки, як в Україні, в цілому, так і на Волочищині, зокрема, та перебуватиме на постійному порядку денному керівництва району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора