Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Волочиської РДА до жителів Волочищини

Дата: 01.04.2020 17:29
Кількість переглядів: 349

Фото без описуШановна громадо району!

Сьогодні наша країна опинилася перед загрозою потенційної втрати рідних і близьких нам людей від ураження коронавірусом. Ця інфекція не обирає чи то багатий, чи бідний, чи мешканець села, чи міста, чи по якихось інших ознаках. Ми цього не знаємо. Але ми чітко знаємо і розуміємо, що лише самоізоляція, дотримання правил гігієни і настанов медиків дають можливість стримати пандемію.

Дорогі земляки! Будьте відповідальними! Проведіть карантинний період вдома, читаючи гарну книжку чи переглядаючи фільми, на що у вас до цього бракувало часу. Телефоном чи по скайпу поспілкуйтеся з друзями чи рідними, яких давно не бачили і не чули. Подумайте над планами на майбутнє, приділіть увагу своїм дітям, наведіть лад у рідній хаті та навколо неї. Влада робить все належне у цих непростих умовах, щоб допомогти своїм громадянам пережити цей непростий час нашої історії.

В ці дні було вжито цілий комплекс заходів, відпрацьовано необхідні алгоритми дій. Проводяться позачергові сесії місцевих рад, де передбачено виділення коштів для Центральної районної лікарні та центрів ПМСД на поповнення резервів засобів індивідуального захисту, протиепідемічних костюмів, медикаментів, дезінфікуючих засобів.

Хочу також подякувати та виокремити, що до мене за цей час поступило багато звернень від активних та небайдужих жителів, підприємців, керівників підприємств, установ та організацій нашого району і міста з пропозиціями допомогти в боротьбі з пандемією коронавірусу. Для об’єднання наших зусиль пропоную створити волонтерський штаб, який буде розгорнуто в разі погіршення епідемічної ситуації. Апарат Волочиської РДА разом із вами буде координувати роботу цього штабу.

Що робитиме волонтерський штаб:

- координація розповсюдження масок, дезінфекторів;

- допомога в розміщенні медиків в квартирах та приватних оселях у близькості до лікарні;

- організація підвезення медпрацівників до лікарні і додому;

- доставка продуктів ізольованим людям, малозабезпеченим і людям з інвалідністю;

- допомога в організації правопорядку та дотриманні умов карантину.

Зголоситися волонтером можна за посиланням: https://cutt.ly/WtbMgG8


 

Додатково інформую вас, що при КНП «Волочиська Центральна районна лікарня» визначено рахунок для збору благодійних коштів, які будуть направлені на придбання засобів індивідуального захисту, дезінфікуючих засобів медичного обладнання. Долучитись до збору коштів на боротьбу з коронавірусом можна, за реквізитами:

Комунальне некомерційне підприємство «Волочиська центральна районна лікарня»

ЄДРПОУ 02004195

31200, м. Волочиськ, вул. Незалежності, 68

р/р UA493130090000026005001020151 в  АТ «Мотор-Банк»

МФО 313009

Призначення платежу: надання благодійної допомоги

Головний лікар Чубар Віктор Миколайович  діє на підставі Статуту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора