Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оперативна інформація про заходи щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території району

Дата: 23.03.2020 13:14
Кількість переглядів: 352

Фото без описуНа виконання заходів визначених Постановою Кабінету міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2 на території району, райдержадміністрацією спільно з оргнами місцевого самоврядування вживаються належні заходи.

Зобов’язано на період установленого карантину призупинити діяльність роботи ринків.

Рекомендовано органам місцевого самоврядування призупинити надання послуг з пільгового перевезення в громадському транспорті пенсіонерів за віком, крім осіб, які працюють в медичних закладах.

Додатково в умовах дії обмежень функціонування транспорту, з метою надання своєчасної та в повному обсязі медичної допомоги населенню, забезпечено своєчасне та безперебійне перевезення до робочих місць працівників закладів охорони здоров’я державної та комунальної форм власності на період карантину. Так, станом на 23 березня, спільно з Волочиською міською та  Війтовецькою селищною радами розроблено 8 маршрутів по населених пунктах району, згідно яких організовано підвезення медичного персоналу у кількості 99 осіб. Усі підвезення будуть здійснюються підвідомчим транспортом.

Також визначено перелік адміністративних послуг та підстави для прийому фізичних осіб, як невідкладних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора