Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нова амбулаторія загальної практики сімейної медицини у Війтівцях

Дата: 17.03.2020 17:25
Кількість переглядів: 1918

Фото без описуУ рамках реалізації державної програми «Доступна медицина», що спрямована на забезпечення доступу мешканців сільської місцевості до якісної первинної медичної допомоги у районі відкрито Війтовецьку амбулаторію загальної практики сімейної медицини, будівництво якої розпочалося більше року тому.

Реалізовано даний проект за кошти державного та місцевого бюджетів. Загальна вартість об’єкта становить 8 млн. 431 тис. грн.

Загальна вартість 8 млн. 431 тис. грн з місцевого бюджету - 843 тис. грн.

За сприяння селищного голови Ігоря Степанюка для потреб амбулаторії придбано стенди, кушетки, штативи, жалюзі, стелажі для архіву на загальну вартість 52 тис.грн. 

Новий заклад не лише повністю укомплектований необхідним обладнанням згідно табеля оснащення, а також забезпечено доступом високошвидкісного Інтернету для надання телемедичних послуг, комп’ютерною технікою, меблями та медичною апаратурою.

Фото без описуУ 2019 році за кошти державного та місцевого бюджетів для потреб амбулаторії придбано новий позашляховик Renault Duster, що дало можливість сімейним лікарям здійснювати виїзди до хворих в населені пункти громади.

Присутні на даному заході голова адміністрації Юрій Марущин та голова районної ради Сергій Пазюк з нагоди відкриття амбулаторії вручили сертифікат для придбання додаткового медичного обладнання. Помічник народного депутата України Сергія Лабазюка Валентина Ряба привітала присутніх та подарувала на потреби амбулаторії аналізатор сечі.

Фото без опису

На якісну злагоджену роботу нового медичного закладу та запровадження сімейної медицини мешканці Війтовецької громади покладають великі сподівання. Адже незалежно від того чи медична установа діє в обласному, районному центрі чи у селі, лікарські послуги мають бути однаково якісними та надаватись в належних умовах.

Фото без опису

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора