Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Здійснено делегованих повноважень органів виконавчої влади виконкомом Богданівської сільської ради

Дата: 13.03.2020 14:14
Кількість переглядів: 271

Фото без описуВідповідно до Порядку контролю за здійсненням органами місцевого самоврядування делегованих повноважень органів виконавчої влади, затвердженого постановою КМУ від  09.03.1999 року  № 339, плану роботи районної державної адміністрації на І квартал 2020 року, затвердженого  розпорядженням голови райдержадміністрації від 18.12.2019 року № 315/2019-р, 13 березня проведено перевірку здійснення делегованих повноважень органів виконавчої влади виконкомом Богданівської сільської ради.

Під час виїзду комісією здійснено перевірку виконання  повноважень у галузі житлово–комунального господарства, побутового, торговельного  обслуговування, соціального захисту населення, організації контролю та виконання розпоряджень, доручень голови райдержадміністрації, стану кадрової роботи,  дотримання вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян тощо.

Делегацією здійснено візити до закладів соціальної сфери, оглянуто пам’ятки культури, відвідано багатодітні сім’ї та сім’ї, які перебувають на обліку, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах, з метою обстеження їх матеріально-побутових умов проживання.

Фото без описуЗ метою удосконалення форм та методів роботи, відповідними спеціалістами структурних підрозділів районної державної адміністрації була надана методично-консультативна допомога працівникам  сільської ради в частині виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади.

За підсумками перевірки членами комісії складено інформаційну довідку, в якій вказано виявлені порушення та надано рекомендації для їх усунення.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора