Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З громадою і для громади!

Дата: 12.03.2020 15:06
Кількість переглядів: 300

12 березня в приміщенні Війтовецького центрального будинку культури відбулась 56 (позачергова) сесія селищної ради. Відкрив та розпочав  пленарне засідання Війтовецький селищний голова Ігор Степанюк. На розгляд місцевих обранців виносилось 276 питань. Проте першим, найважливішим, був звіт селищного голови про роботу селищної ради та її виконавчого комітету у 2019 році.

На сесії були присутні голова Волочиської райдержадміністрації Юрій Марущин, помічники народного депутата Сергія Лабазюка Валентина Ряба та Михайло Горобець, члени виконавчого комітету, керівники установ селищної ради та ініціативні жителі громади.

Ігор Григорович зазначив, що вчетверте він звітує про результати роботи. Але не було б тих результатів, які маємо, якби не було громади, бо саме завдяки ініціативі не байдужих людей, зусиллям та наполегливості окремих сільських голів Війтовецька громада таки з’явилась на карті Хмельницької області у 2015 році.  А станом на сьогодні громада визнана спроможною.

Пріоритетом для селищної ради було і залишається  досягнення гідного рівня життя громадян нашої об’єднаної територіальної громади.   Звичайно, проблем ще чимало, і кожен житель хоче, аби позитивні зміни найшвидше пройшли у його населеному пункті, проте надзвичайно складно за такий короткий термін вирішити усі проблеми і виправити всі недоліки, навести лад у кожному куточку громади.

В свою чергу голова адміністрації Юрій Марущин зазначив, що у громаді зроблено чимало позитивних справ,  проте, є ще над чим працювати, слід звернути увагу на виконавську дисципліну, дослухатись до проблем жителів громади та спільними зусиллями вирішувати їх.

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора