Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проблеми жителів району на контролі голови адміністрації

Дата: 11.03.2020 16:38
Кількість переглядів: 365

Фото без описуЗ метою сприяння у вирішенні проблемних питань та забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», 11 березня  голова адміністрації Юрій Марущин провів виїзний  прийом у Холодецькій сільській раді.

Розпочинаючи прийом очільник району ознайомив присутніх з перспективами розвитку району та існуючими проблемами.

В свою чергу сільський голова Віктор Фриз та депутати сільської ради порушили  актуальне  питання ремонту центральної дороги. Після проведених обговорень прийнято рішення спільно з інвесторами здійснити ремонт даної ділянки дороги.

Важливими проблемами, які також турбують місцевих жителів є низькі ціни на молочні продукти і продукти сільськогосподарського виробництва, рівень заробітної плати медичного працівника ФАПу та укладання декларацій на медичне обслуговування.

Фото без описуЗапрошений на зустріч начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Партика надав роз’яснення щодо монетизації субсидії та перерахунку субсидій і пільг після закінчення опалювального сезону. Начальник відділу у районі Головного управління Держгеокадастру Олег Божук проінформував присутніх щодо впровадження земельної реформи.

Усі питання, які потребують детального вивчення взято на контроль голови адміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора