Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звітувала голова Наркевицької ОТГ

Дата: 10.03.2020 19:55
Кількість переглядів: 305

Фото без описуНа виконання Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» голова громади не рідше одного разу на рік звітує про свою роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами. Відбулися загальні збори і Наркевицької громади. Люди зібрались аби заслухати звіт Любові Гули.

Тож, селищна голова відзвітувала перед громадою про виконання програми соціально-економічного розвитку за 2019 рік, про проведену роботу і діяльність селищної ради та її виконавчого комітету, про досягнуті результати, наявні проблеми та плани на поточний рік.

Послухати та задати свої запитання на зустріч прийшли представники депутатського корпусу, старости, підприємці, громадськість та усі, кому було цікаво дізнатися, які зміни відбулися у громаді за минулий рік. Для участі у заході був запрошений голова районної державної адміністрації Юрій Марущин.

Фото без описуПрисутні мали змогу заслухати селищного голову та оглянути слайди про громаду та результати робити селищної ради за 2019 рік.

По завершенні зустрічі Любов Вячеславівна подякувала усім, хто долучається до розвитку громади. Висловив переконання, що в разі продовження співпраці селищної ради з народним депутатом України, депутатами обласної ради, керівництвом та депутатським корпусом району, за активної і дієвої участі громадськості вдасться досягти запланованих результатів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора