Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова адміністрації Юрій Марущин взяв участь в роботі сесії районної ради

Дата: 02.03.2020 14:23
Кількість переглядів: 263

Понад 20 питань розглянули 27 лютого депутати Волочиської районної ради підчас пленарного засідання 44-ї сесії.

В пленарному засіданні 44 сесії районної ради взяв участь новопризначений голова районної державної адміністрації Марущин Ю.В., керівники управлінь та відділів РДА, установ та організацій району та сільські голови.

На початку роботи депутати заслухали звіт голови районної ради за 2019 рік та звіти голів постійних комісій з питань законності, депутатської діяльності, етики, взаємодії з органами виконавчої влади, місцевого самоврядування , політичними партіями та громадськими організаціями та з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту населення.

Також, було затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2019 рік та внесено зміни до районного бюджету на 2020 рік. Депутати внесли зміни в діючі та затвердили нові цільові програми.

За ініціативи депутатських фракцій ВО « Батьківщина та радикальної партії О.Ляшка було прийнято звернення депутатів Волочиської районної ради до Президента України Зеленського В.О., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України:

  • щодо зняття з голосування та відкликання проєкту Закону України  № 2178-10 від 10.10.2019 року « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення»;

      -    щодо скасування  абонентської плати за транспортування газу та

            припинити Постанови НКРЕКП № 2080 від 7.10.2019 р. « Про

            затвердження змін до деяких постанов НКРЕКП».

Своїм рішення депутати погодили проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж адміністративно-територіальної одиниці сіл Користова та Бальківці на території Користовецької сільської ради Волочиського району Хмельницької області.

Окрім того, було затверджено список присяжних Волочиського районного суду та прийнято ряд рішеннь що стосуються ефективного управління майном комунальної власності сіл, селищ, міста Волочиського району.

Озвучили обранці і свої запити і запитання. Зокрема депутат Неля Безкоровайна  підняла питання своїх виборців щодо не регулярного автобусного сполучення с.Завалійки.

 


За матеріалами сайту районної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора