Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Волейбольний турнір під девізом «Юність, краса та спортивний гарт!»

Дата: 06.03.2020 00:58
Кількість переглядів: 301

Фото без описуВ переддень весняного жіночого свята, у спортивному залі Волочиського навчально — виховного комплексу відбулись змагання на Кубок району з волейболу серед жіночих команд, приурочені Міжнародному жіночому дню.

У змаганнях взяли участь вісім команд, в тому числі з м.  Волочиська, сіл Купіль, Поляни, Тарноруда, Бальківці та Соломна.

Учасниць змагань привітала  Валентина Ряба -  керівник громадської приймальні народного депутата України С. Лабазюка,  яка побажали усім спортсменкам весняного настрою, цікавої гри і, звичайно, перемоги.

Всі ігри видались цікавими та напруженими водночас.

В результаті безкомпромісної боротьби, перше місце виборола Волочиська команда, друге місце — Купільська,  третє місце   посіла команда с. Поляни.

Призерам змагань було вручено кубки, медалі та грамоти від організаторів: Волочиської райдержадміністрації та районної ради.

З нагоди свята, від благодійного фонду народного депутата України С. Лабазюка «Ми поруч» усі учасниці змагань отримали квіти та солодкі подарунки, за що юні волейболістки та їх наставники висловлювали щиру вдячність меценатам.

Також організатори змагань подякували адміністрації Волочиського навчально — виховного комплексу за благодійно наданий спортивний зал для проведення змагань. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора