Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Увага конкурс!

Дата: 02.03.2020 17:15
Кількість переглядів: 221

Фото без опису21 лютого 2019 року рішенням №11-36/2019 Волочиською районною радою затверджено районну програму «Про заходи з соціального  захисту ветеранів війни та праці і підтримку ветеранського руху  у Волочиському районі  на 2019 – 2022 роки»

Одним із заходів, передбачених згаданою програмою є фінансова підтримка діяльності  громадських організацій, що функціонують на території району.  

Рішенням 5-43/2019 від 24 грудня 2019 року  на підтримку статутної діяльності громадських організацій у 2020 році районним бюджетом передбачено кошти в розмірі 40,0 тисяч гривень.

З метою використання згаданих коштів   управлінням соціального захисту населення з 02 березня 2020 року оголошується конкурс на отримання фінансування статутної діяльності громадських організацій.

Прийом документів проводитиметься до 02 квітня 2020 року.

Конкурсна пропозиція складається державною мовою та має містити:

  1. заяву про участь у конкурсі, із зазначенням найменування громадської організації за підписом керівника або уповноваженої особи;
  2. копії свідоцтва про реєстрацію громадської організації, статуту (положення);
  3. копію документа, виданого територіальним органом ДФС не раніше ніж за 30 днів до дати оголошення проведення конкурсу, що підтверджує включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій;
  4. розрахунки та обґрунтування за напрямами використання бюджетних коштів у розрізі напрямів, визначених пунктом 5 розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01 червня 2018 року № 529/0/5-18 «Про затвердження Порядку надання та використання коштів обласного бюджету на фінансову підтримку статутної діяльності громадських організацій інвалідів, ветеранів, політичних в’язнів і репресованих, культурно-просвітницьких організацій»;
  5. інформацію про діяльність громадської організації, виконання (реалізацію) програм (проектів, заходів) протягом останніх двох років;
  6. копію протоколу засідання відповідного статутного органу громадської організації про обрання складу керівництва;
  7. копію плану роботи громадської організації на відповідний рік;
  8. копію кошторису витрат, необхідних для виконання плану робіт на відповідний рік.

 

Громадські організації, які отримали бюджетні кошти у минулому році, подають також звіти  про їх використання.

Зазначені в цьому пункті документи засвідчуються підписом керівника, скріпленим  печаткою громадської організації.

Конкурсні пропозиції подаються у друкованому та електронному вигляді.

Відповідальність за достовірність інформації, що міститься у конкурсній пропозиції, несе учасник конкурсу – громадська організація.

Загальний обсяг фінансування Конкурсу становить 40,0 тис. грн.

 

Право на надання фінансової підтримки мають громадські організації, які зареєстровані в установленому порядку, не менше двох років до оголошення проведення конкурсу, здійснюють свою діяльність на території Волочиського району.

Одержувачами бюджетних коштів є громадські організації ветеранів війни, учасників атитерористичної операції, жертв нацистських переслідувань та жертв політичних репресій, осіб з інвалідністю, та інші,  які зареєстровані відповідно до вимог законодавства, внесені до Реєстру громадських організацій та утворені з метою захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема соціальних, та інших інтересів громадян.

 

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту населення районної державної адміністрації вул.Лисенка,8, каб. 20.

Телефон для довідок  4-09-54.

За інформацією управління соціального захисту населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора