Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представлено голову Волочиської районної державної адміністрації Марущина Юрія Віталійовича

Дата: 24.02.2020 15:28
Кількість переглядів: 847

Згідно розпорядження Президента України від 20 лютого 2020 року № 116/2020-рп «Про призначення Ю.Марущина головою Волочиської районної державної адміністрації Хмельницької області» призначено нового очільника району.

Сьогодні, 24 лютого 2020 року, в залі засідань райдержадміністрації, перший заступник голови  Хмельницької облдержадміністрації Роман Примуш представив громаді нового голову Волочиської райдержадміністрації Марущина Юрія Віталійовича. Виступаючи Роман Борисович зазначив, що сьогодні наша держава переживає часи реформ, тому як ніколи важлива об’єднаність усіх гілок влади та громадськості, спрямованих на втілення у життя освітньої, земельної, медичної реформ, розвитку бізнесу та соціально-економічного розвитку регіону в цілому.

Участь у заході взяли депутати та керівники районної та місцевих рад, керівники правоохоронних органів, представники підприємств, установ, громадських організацій, політичних партій, представники структурних підрозділів райдержадміністрації, засобів масової інформації, духовенство.

Присутній на урочистостях народний депутат України Сергій Лабазюк, закликав жителів району об`єднатися і спільно працювати задля економічного розвитку Волочищини та запевнив, що Юрій Віталійович виправдає усі надії та сподівання громади.

В свою чергу голова Волочиської райдержадміністрації висловив слова вдячності за довіру і підкреслив, що докладе усіх зусиль для вирішення завдань спрямованих на покращення розвитку району та життя  його жителів.

Отець Миколай побажав керівнику адміністрації Божого Благословення, плідної праці та сил для служіння людям і краю.

До слова було запрошено колишнього голову адміністрації Володимира Сергійчука, голову районної ради Сергія  Пазюка, міського голову Костянтина Черниченка, голову громадської рали при райдержадміністрації Ольгу Данчак, які  привітали новопризначеного голову та побажали йому успіхів у роботі та досягнення високих результатів.

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора