Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання організаційного комітету з нагоди відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 05.02.2020 14:42
Кількість переглядів: 305

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Олега Каруна, голови районної ради Сергія Пазюка, за участю керівників управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, помічника народного депутата України Сергія Лабазюка Валентини Рябої, представників Волочиської ОТГ, учасників спілки ветеранів війни в Афганістані відбулось засідання організаційного комітету з нагоди відзначення в районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Щорічно, 15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам’ятна дата приурочена до роковин виведення радянських військ з Афганістану у 1989 році. Крім афганців в цей день вшановують і інших військових, які брали участь у різних війнах в часи СРСР та незалежної України.  

Під час засідання члени оргкомітету обговорили план проведення заходу та основні організаційні питання,  визначили персональну відповідальність за їхню підготовку, обмінялися думками щодо важливості для патріотичного виховання підростаючого покоління вшанування подвигу воїнів-інтернаціоналістів.

Підводячи підсумки засідання Олег Карун наголосив, що відзначення у районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав має відбутись на належному патріотичному рівні, сприяти гідному вшануванню ветеранів війн, членів сімей загиблих воїнів. 

Так, 13 лютого о 12.30 год. у ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» відбудуться турнір з футзалу пам’яті В. Войцехівського та кубок району з волейболу, приурочений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

14 лютого 2020 року, за участю трудових колективів підприємств, організації району та громадськості, заплановано провести ряд районних заходів, а саме о 11:00 - хода з площі Центральної до пам’ятника загиблим воїнам-афганцям; далі - покладання квітів та мітинг біля пам'ятника.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора