Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Засідання комісії з питань призначення (відновлення ) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

Дата: 31.01.2020 11:49
Кількість переглядів: 306

Сьогодні заступник голови адміністрації Віталій Пендилюк провів засідання комісії з питань призначення (відновлення )соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.   

Робочою групою було проведено обстеження умов проживання внутрішньо переміщених осіб та їх фактичного місця проживання. 

На даний час громадяни, що мають статус переселенця та взагалі не мають житла в районі відсутні. На обліку, для покращення умов проживання в Волочиській міській раді перебуває 3 громадяни, що мають статус внутрішньо переміщеної особи (зі 132 осіб, що проживають на території району). Учасників АТО, з числа внутрішньо переміщених осіб, що потребували б житла, в цей час на території району немає.

В районі розроблена та працює районна програма соціального захисту учасників АТО на 2017 – 2020 роки.  Для  вирішення заходів, передбачених  програмою, постійно залучаються суб’єкти підприємницької діяльності, громадські організації, Спілка воїнів АТО, громадська рада району.

Зокрема, значна робота проведена в частині забезпечення житлом учасників антитерористичної операції та членів їх сімей. Придбано житло матері загиблого військовослужбовця та 4 учасникам АТО, визнаними інвалідами 1 та 2 груп. Загальна вартість придбаного житла склала 4091,1 тисяч гривень. Крім того, прийнято рішення про виплату компенсації на придбання житла 3 громадянам на загальну суму 2976,1 тисяч гривень. Двом сім’ям учасників антитерористичної операції, що проживали  в сільській місцевості,  де відсутня черга на забезпечення житлом,  придбано житлові будинки за рахунок агрофірм, що обробляють землю в населених пунктах району вартістю 70,2 тисяч гривень.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора