Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мешканець Волочиського району, який наніс середньої тяжкості тілесні ушкодження та відкрито викрав чуже майно, понад 4 роки проведе за ґратами

Дата: 28.12.2019 11:41
Кількість переглядів: 354

Працівниками Городоцької місцевої прокуратури з місцем дислокації у м. Волочиськ в суді доведено вину мешканця м. Волочиськ, який наніс місцевому жителю середньої тяжкості тілесні ушкодження, після чого, скориставшись безпорадним станом останнього, відкрито викрав його майно.

Так, за результатами досудового розслідування, проведеного під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури слідчим відділом Волочиського ВП Городоцького ВП ГУНП в Хмельницькій області, встановлено, що у травні цього року під час спільного вживання спиртних напоїв  між двома місцевими жителями виник конфлікт, під час якого, один із них умисно, наніс декілька ударів кулаками рук та правою ногою в обличчя потерпілого від яких останній втратив свідомість.

При цьому, зловмисник реалізуючи свій злочинний умисел на відкрите заволодіння чужим майном, скориставшись безпорадним станом потерпілого, який лежав на землі після спричинення тілесних ушкоджень, переслідуючи корисливі мотиви, відкрито заволодів його майном.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілого було госпіталізовано до Волочиської ЦРЛ.

Стороною обвинувачення в суді повністю доведено винуватість вказаної особи у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених            ч.1 ст.122 та ч.2 ст.186 КК України  (умисне нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень, тобто умисних ушкоджень, які не є небезпечними для життя і не потягли за собою наслідків, передбачених у статті 121 КК України, але такі, що спричинили тривалий розлад здоров’я, а також відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинене повторно).

Вироком Волочиського районного суду засудженому призначено покарання у виді 4 років 3 місяців позбавлення волі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора