Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги суб’єктів аквакультури

Дата: 19.12.2019 15:14
Кількість переглядів: 582

Фото без описуАквакультура (рибництво) - сільськогосподарська діяльність із штучного розведення, утримання та вирощування об'єктів аквакультури у повністю або частково контрольованих умовах для одержання сільськогосподарської продукції та її реалізації.

Управління Державного агентства рибного господарства у Хмельницькій області нагадує, що суб’єкти аквакультури, які використовують водойми для рибогосподарських потреб відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 5 Закону України «Про аквакультуру» зобов’язані подавати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури за формами, затвердженими в установленому порядку.

До 10 січня 2020 року орендарі водних об’єктів зобов’язані надати повну та достовірну інформацію про виробництво продукції аквакультури за формою 1А-риба (річна). При цьому необхідно враховувати норми зональної рибопродуктивності зони Полісся, а саме: при екстенсивному (випасному) веденні господарства – 5 ц/га, при інтенсивному (годівлі) – 14 ц/га. Крім того, недотримання норм зональної рибопродуктивності та неподання зазначеного звіту свідчить про нецільове використання водойми, що є підставою для ініціювання розірвання договору оренди водного об’єкту (ст. 51 Водного Кодексу України).

Увага! У разі виникнення будь-яких питань щодо подання звіту № 1А-риба (річна) ви можете звернутися до спеціалістів Хмельницького рибоохоронного патруля за адресою: 29000, Хмельницька обл., м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 257/1  або за номером телефону:  (0382) 79-20-88.

Форму звітності можна знайти за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора