Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистості з нагоди Міжнародного Дня людей з  інвалідністю

Дата: 03.12.2019 14:52
Кількість переглядів: 777

 

 

Сьогодні у ЦКД «Гармонія» відбулись урочистості з нагоди Міжнародного Дня людей з  інвалідністю.

На захід завітали представники органів державної влади та місцевого самоврядування, жителі району з обмеженими фізичними можливостями, громадськість.

Перед початком заходу громадяни даної категорії взяли учась у шахово-шашковому турнірі за підтримки благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми Поруч», переможці турніру отримали подарунки та медалі.

До присутніх зі сцени районного будинку культури звернулися голови Волочиського районного товариства інвалідів Володимир Петрук та міської громадської організації "Поклик серця" Валентина Швець.

Із побажаннями здоров'я, терпіння, оптимізму та людського розуміння до присутніх  звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Олег Карун.

Олег Васильович зосередив увагу присутніх на нагальних потребах людей з інвалідністю: питаннях працевлаштування та виділення належних коштів для лікування та реабілітації. Закликав до активних дій та ініціативи збоку всіх членів організацій інвалідів, а також запевнив присутніх, що завжди стоятиме на захисті прав та законних інтересів людей з обмеженими можливостями.

Окрім теплих побажань представники органів влади вручили найактивнішим членам районного товариства інвалідів спільні Грамоти районної державної адміністрації та районної ради, а також Грамоти Волочиської об’єднаної територіальної громади.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора